Niels

NIELS

Ronald

RONALD

Bouwbedrijf VBS is opgericht in 2015 en is gevestigd in Hoogland (Amersfoort). Wij zijn een aanneem- bouwbedrijf, welke u kunt inschakelen voor al uw projecten. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of een verbouwing. U kunt bij ons terecht. Kleinere klussen, denk aan het in elkaar zetten van een kast, verhelpen van lekkage of het schilderen van kozijnen, realiseren wij ook. Bouwbedrijf VBS is van alle markten thuis en wij helpen u graag verder. U kunt ons benaderen voor elke opdracht, groot of klein.

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij diverse bedrijven, hebben wij besloten om voor ons zelf te beginnen. Inmiddels hebben wij een groot netwerk opgebouwd met verschillende zzp'ers, allemaal met eigen specialiteiten.

Ons team heeft hetzelfde doel voor ogen, een perfect eindresultaat en een tevreden klant.

Wij hebben ervaring met diverse verbouw- en renovatieprojecten. Bouwbedrijf VBS denkt met u mee in oplossingen en staan voor u klaar met kennis, ervaring en vakmanschap.

 

Badkamer renovatie

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf VBS

Duidelijkheid en transparantie

Bouwprojecten kunnen zorgen voor hoofdbrekers en vervelende verassingen. Als bouwbedrijf weten wij dat als geen ander. Daarom bieden wij u duidelijkheid en transparantie.
Alles gaat in overleg en vooraf weet u waar u aan toe bent. Korte lijnen, één aanspreekpunt, en 'afspraak is afspraak'. Daar bent u zeker van!

Planning

Kosten en tijd besparen door efficiënt te plannen. De juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats.

Uitvoering

Zorgvuldige uitvoering en projectbegeleiding. Focus op planning, kwaliteit en klanttevredenheid.

Kwaliteit en garantie

Maximale kwaliteit; wij werken volgens de richtlijnen, met de beste materialen en vakmensen. Uiteraard krijgt u bij ons garantie over de uitgevoerde werkzaamheden.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is de toekomst van de gehele bouwsector.

Uitgelichte projecten

Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of een verbouwing, u kunt bij ons terecht.

 

 

Bekijk meer

 

 

 

Bekijk meer

 

 

Contact

Blijf op de hoogte